ROSETYARA GEMPAK SAKAN RAYA DILANJUTKAN

Di atas permintaan ramai, GEMPAK SAKAN RAYA dilanjutkan.

So u all yang tak sempat grab hari tu boleh dapatkannya segera!! Harga gila tak percaya!! Potongan hampir separuh harga dari asal 😱

Stok pun dah tak banyak lagi tau.. Jom order!!

#rosetyaramurah
#rosetyarasale
#rosetyarapuchong
#rosetyarakinrarapuchong

COD ~ puchong / kinrara / bukit jalil

Whatsapp >> 0182438771


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

DRAMA NUR TV3

Siapa ingat lagi drama NUR kat tv3..?

Drama yang menyentuh jiwa raga tu.. Hehehe..

Tahu ke tak u all pelakon² #dramaNUR yg hebat tu kacak jelita dengan #ROSETYARA

Saje je kak liz nak beritahu 😍

Sebab sekarang rosetyara ada promosi gempak raya sakan!! Boleh la u all ambil peluang ni untuk beli barangan rosetyara dengan harga lebih jimat!!

#rosetyarapuchong
#rosetyarakinrarapuchong

Agen VIP
LEADER rosetyara
#kaklizrosetyara


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MAKE UP LIYA

Throwback #makeupbyme #lizmohdtouch

Used #schatzs foundation

Start make up kul 9.30pagi #alhamdulillah customer ckp maintain sampai ke petang.. Tak payah nak touch up walaupun cuaca panas masa photoshoot untuk shawl..

Dalam kul 6petang baru removed make up.. #syukur #happycustomer


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MASALAH KULIT BREAKOUTS

Semakin panas isu alkohol & paraben dlm drugstore produk tu.. Don't worry sbnrnya x merbahaya pun.. As long as dos % rendah ia adalah selamat.. Tapi bukan utk mereka yg kulit cm kak liz.. Sensitif sgt wpun % nya rendah.. Dah mmg alah so x blh pakai la jawab nya.. X reti² lg ke 😜
Jgn nak gatal tangan beli / try. Pls kenal kulit dlu OK!! Kang x pasal² ckp produk tu x bagus!! Dah viral free 😁😁😁

Drugstore / local / high end product pun dah tahu ad alahan belajar² la ambil tahu kandungan yg x sesuai ye.. Bila dah rasa gatal² lain mcm, naik bintik merah / ruam kak liz akan rest kan muka dr pki #makeup..

3 benda yg membantu kak liz atasi mslh tersebut :
• scrub #honeybee #nafura
• moisturiser #centella (tgk gmbr tu.. dah nak hbs kak liz pakai)
• serum #vevious

#LMBeautyCollectionbylizmohd #bylizmohd

Whatsapp -->> 0182438771.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

TIP MAKE UP ROSETYARA

Sedikit tips mudah & cepat utk jelitawan semua tampil lebih cantik ~

Langkah 1
• Mulakan makeup anda dgn spray bbw. Fungsi spray bbw adalah utk melembabkan kulit. Seterusnya sapu RT CC CREAM ADVANCE FORMULA sebagai primer.

Langkah 2
• Calitkan sedikit foundation rosetyara yg sesuai mengikut tone kulit hampa di pipi,dagu & dahi.. Blend well utk hasil yg lebih kemas & tak bercapuk. Boleh gunakan brush or span utk blend foundation
*** foundation Rosetyara full coverage,calit sedikit sahaja pun dah cukup.

Langkah 3
• Setkan make up u all dgn loose powder. Loose powder berfungsi utk pastikan make up u all tahan lebih lama & gebu. Sekarang u all dah sangat jelita & lagi manis 😍

Langkah 4
• Spray dgn BBS utk Lock make up & beri effect  shine shine manja. Hasilnya make up u all akan lebih glowing & tahan lebih lama.

OK!! Done!! 💪🏻💪🏻

P/s : Makeup ni sangat sesuai untuk majlis santai dan ke tempat kerja.

Dapat sesuatu jelitawan semua??

#rosetyara
#no1kosmetik
#calitcalitjelita


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

FINISHING SPRAY

Hasil #makeup tak glowing?

Make up macam tak sempurna?

Make up tak kemas?

Tiada finishing spray digunakan..?

Pentingnya finishing spray kerana memberikan effect kemas, glowing dan makeup lebih tahan lama.

Dengan packaging baru Bling Bling Spray.. Anda jimat 20ml!! Harga yg sama RM 69..  Sangat2 jimat😍😍

#produkViral
#no1kosmetik
#calitcalitjelita
#rosetyaraarganiapuchong #rosetyarapusatbandarpuchong


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

RT Bakawali Beautifying Water

SPRAY LUAR BIASA #bawakalibeutifyingwater
#bbwspray

• merawat kulit muka berminyak & berpeluh yg berlebihan
• merawat kulit kering
• spray sebelum makeup
• menghilangkan kegatalan & bengkak
• menyegarkan wajah & kulit
• merawat wajah secara semulajadi
• mengandungi exstrak bunga bakawali & hazel

#rosetyara
#calitcalitjelita
#no1kosmetikmalaysia

Trial : RM 35.
Full : RM 89.

www.wasap.my/60182438771


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LAST DAY SALES

Sale penghabisan stok 2017 utk ROSETYARA!! Diskaun 15% per cent!! Berminat??

JOM order sekarang!!
www.wasap.my/60182438771

Kedai online #LMBeautyCollectionbylizmohd #lizmohdtouch


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ROSETYARA PRE RAYA

Rosetyara PRE RAYA ~

Offer!! Offer!!

•• bling bling spray
•• cc cream
•• foundation
•• radiance powder


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

FORMULA BARU LEBIH MELETOP

ROSETYARA® FOUNDATION

New Improved Formula.. Lagi Best lagi Meletop.. Jom Dapatkan #rosetyarahdglowfoundation

✨ Foundation Super Full Coverage (padat)
✨ Tekstur yang halus dan tidak berminyak
✨ Buat makeup tahan lama sehingga 12jam
✨ Mengandungi spf 30 yang dapat
✨ Menghalang kulit dari sun burn
✨ Mesra solat
✨ Tidak bercapuk
✨ Hanya 1 pump saja boleh cover 1 wajah
✨ Tidak melekit
✨ 1 botol tahan lama

Menjadi pujaan NO 1 MUA2 DI SELURUH MALAYSIA.. 😍

READY STOCK!!

TRIAL 7G RM 30
FULLPACK 40gm RM 98

#viprt #leaderrosetyara
www.wasap.my/60123877388/rt


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MAKE UP WORKSHOP 21 MAY 2017

Siapa tak tahu make up.. Tapi nak cantik.. Jom belajar!!

Belajar dari basic ni tau.. Banyak ilmu akan dikongsi bersama.. Daftar cepat sebelum fully booked!!

Dapat belajar sambil makan minum percuma & hadiah misteri.. See you there 😊😊😊


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SET VIRAL

Order >> Agen Sah
- rosetyara
- yarra
- i'ols
- sendayutinggi
- totally clean wipes
- nafura

📲📲📲
+60123877388


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

POWER CORRECTOR

Dalam kelas #muabellaz pakai corrector orange dari #rt 😍

Siapa yg ada masalah dark circle /eye beg u all kena try pakai serius hasilnya tutup habiss!! 😍

Bella memang love sangat produk #rosetyara

❤❤❤
#powercorrector
#calitcalitjelita #viprosetyara #leaderlizrosetyara



http://www.wasap.my/60123877388


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MAKE UP VIRAL

COMBO #viral ROSETYARA
Rm 145 + free postage

- iflawless
- RT cc cream
- RT HD glow foundation
- beauty blender sponge

📲 +60123877388
agenkinrara_puchong
_pusatbandarpuchong


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ROSETYARA MAKEUP SPRAY

BAKAWALI BEAUTIFYING WATER
===========================
Spray sebelum makeup, sebelum tidur & waktu pagi ... Rasai kehebatan #rtbbw sepanjang penggunaan ❤
Harga : RM 89

BLING BLING SPRAY
=================
Spray selepas makeup untuk effect glowing.. Makeup tahan lebih lama & cantik..  #rtbbs
Harga : RM 69

📲 whatsapp +60123877388
#viprt
#rt
#rosetyara
#rosetyara_kinrara_puchong
#rt_pusatbandarpuchong
#teamLM #lizmohd


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ROSETYARA BUAT SOLEKAN TAHAN LAMA

HATI BERBUNGA BAHAGIA - SENYUM KE TELINGA

"Semua puji cantik"

"Makan tahan"

#alhamdulillah

Mujur ada rangkaian produk ROSETYARA yang sangat memudahkan kerja mengandam ❤

Eye bag ?
--------
RT POWER CORRECTOR yang berwarna oren istimewa tu.

Foundation?
-----------
RT HD Glow yang sangat senang blend dan sangat full coverage dan sangat tahan , tak capuk di wajah .

Effect makeup 3D?
----------------
RT Superb Concealer bersama RT Hd Glow Lily, terus solekan nampak wow 😱

Setting?
-------
RT Matte Powder untuk set kan foundation / concealer. Last sekali Bling Bling Spray by ROSETYARA.

Dan ini hasilnya.. #calitcalitjelita #rosetyara #viprt #teamLM #lizmohd #agentwanted

📲 +60123877388


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

JOM TAMBAH PENDAPATAN DENGAN ROSE TYARA

Anda SUKA SHOPPING BARANG MEMAHAL?
======================================

.
Dapat gaji terus bayar itu ini. Last2 berapa sen je tinggal untuk diri sendiri?
.
Kami ingin bantu anda #TAMBAHPENDAPATAN
.
Pendaftaran VIP AGENT ROSETYARA PRODUK dibuka sekarang 📣📣📣
.
RM 1,000 - 2,000 sebulan..senang2 je blh dapat #inshaallah

PRODUK ROSETYARA ( GLOW FOUNDATION DAN RADIANCE POWDER ) memang tengah trending skrg. Dengan BERIBU TESTIMONI REAL, anda pasti senang senang buat sales..

Anda nampak PELUANG?

Nak tau berapa untung sebotol?

🌹 Dropshipper
🌹 Agent
🌹 VIP Agent

#leaderlizrosetyara #rosetyara_kinrara_puchong

JOM jana pendapatan dgn Liz!! Yg penting anda rajin & semangat kental 💪💪💪
 
#calitcalitjelita ❤❤❤
#rosetyara
#rt
#rosetyaraglowfoundation
#rtrp

Berminat..?!
✉  pm
📲  whatsapp / telegram +60123877388


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

NICKELLSKIN

Serum TRIPLE STEMCELL dari Nickellskin

✔ Merawat Jerawat & Jeragat
✔ Menghilangkan Kesan Parut
✔ Mencerahkan Kulit Wajah
✔ Mengecilkan Liang Pori Pada Wajah
✔ Merawat Kulit Wajah Yang Berminyak
✔ Melembabkan Kulit Muka
✔ Memperbaiki Struktur Kulit Muka Dari Dalaman
✔ Mengurangkan Whitehead & Blackhead
✔ Menegangkan & Menganjalkan Kulit Wajah
✔ Merawat Bekas Jerawat Berlubang
✔ Sesuai Untuk Semua Golongan termasuk Lelaki

#serumtriplestemcell RM 87(SM) / RM 97(SS)
Nak jimat belanja beli COMBO Set RM 100 je! (Serum + Sabun muka)

Cubalah hari ni 😉 !!
Whatsapp +60123877388 #nickellskinonline
+60182438771 #nickellskinagen


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

YANG LEBIH SESUAI

RT #rosetyaraglowfoundation in the house 🔥🔥🔥

Dari kanan
>> lily (putih cerah)- RM 93
>> rose (sederhana) - RM 89
>> violet (hitam manis) - RM 30
>> cc cream - RM 25

#sayajual #agenviprosetyara #rosetyara_kinrara_puchong

📲 whatsapp +60123877388
📲 whatsapp +60182438771


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ROSE GLOW SPRAY ADVANCE FORMULA

ROSE GLOW SPRAY ADVANCE FORMULA ~~~

✔ ️3 kali ganda effect glowing
✔ ️tahap kelembapan paling tinggi
✔ ️brighten skin
✔ ️anti -aging
✔ ️oil free  lindung muka dari berminyak )
✔ ️bau lembut bunga rose dan sakura

Harga : RM 45 (60ml)

📲 whatsapp +60126167388

#placeyourordernow


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ROSE GLOW SPRAY

Bestnya #roseglowspray
😍 kulit serta merta rasa LICIN
😍 makeup tak bercapuk sehingga malam
😍 makeup ringan dan lembap
😍 kulit makin glowing
😍 wangi
😍 kulit tak berminyak

KENAPA KESAN CEPAT SANGAT ?
>> ROSE GLOW SPRAY diperbuat dari 100% pati rose asli untuk naikkan seri muka dgn segera

CEPAT ORDER STOCK TERHAD!! Hanya RM 45 sebotol 💝

📲 whatsapp +60126167388


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

BERWAJAH BARU

New look #rosetyaraglowfoundation

💞 Penggunaan sikit je (half pump for whole face)
💞 Very full coverage (just one layer needed)
💞 sesuai utk all skin type
💞 juga sesuai utk all skin tone
💞 yellowish undertone
💞 great price with great product

Normal price :

RM 129 for 30gm 😍
but now RM89 for 30gm (code rose)

#kaklizjual #vipagent #rosetyara_pusatbandarpuchong #rosetyara_kinrara_puchong

✔ pm
📲 whatsapp +60123877388


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ROSE TYARA SPECIAL COMBO

RT #rosetyara SPECIAL COMBO

😍 SET RM 140 + free bag
• oval brush
• trial rose tyara foundation 5g
• trial rose tyara radiance powder 5g
• trial mac charged water 6ml
• trial laura mercier radiance primer 4g

😍 SET RM 170 + free bag
• oval brush
• rose tyara foundation full
• trial rose tyara radiance powder 5g
• trial mac charged water 6ml

😍 SET RM 210 + free bag
• oval brush
• urban decay setting spray 30ml
• rose tyara foundation full
• trial rose tyara radiance powder 5g

📬📬📬
every tuesday & thursday 

Order :
✔ pm
📲 whatsapp/telegram +60126167388

#vipRT #rosetyara_pusatbandarpuchong


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

COMBO RAYA

U all nak cantik jelita & nampak glow di hari raya nanti..?

Mesti dapatkan combo raya dr liz ni 👌

Sebabnya ia jimatkan masa & mudah.. Al maklum la hari raya nanti mana ada masa lama nak make up sgt kan.. Kang tebal2 peluh plak.. Bila nak solat nak cuci pun dah ambil masa kan..

Harga mampu milik RM 160 shj!!

#calitcalitjelita #rosetyara #simplemakeup #gloweffect

Order
📲 whatsapp +60126167388

#vipRT_kinrara_puchong
#rosetyara_pusatbandarpuchong


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

PROTEIN MEMBANTU PERUT KENYANG LEBIH LAMA

Alhamdulillah..

Hari ni hari ke-4 umat Islam berpuasa..

Liz percaya mesti ramai yang ambil kesempatan untuk kurus bulan ni kan.. Make sure u all amalkan gaya pemakanan yang sihat ye.. Kurangkan makanan yang manis, kalau tak nanti makin bertambah berat badan u all.. Bukan jadi kurus tp semakin gemuk.. Hehehe

Paling penting air putih mesti cukup ok!! Sebab bila kita berpuasa badan kita akan detok secara semulajadi..

Selain tu u all boleh cuba minuman protein sebab ianya membantu perut kenyang lebih lama dan juga badan lebih bertenaga.. Protein dari #sendayutinggi ni boleh buat u all lebih slim juga.. #mesticuba

Pertanyaan atau pembelian sila whatsapp ke
📲 +60123877388
📲 +60126167388 #dealeronlineST


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

STROBING

ODBO BAKED HIGHLIGHTER
RM 27 #sayajualmurah

#hotitem #gloweffect #strobing

Order :
✔ pm
📲 whatsapp/telegram +60123877388


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MAKE UP DIANA

Alhamdulillah..

Thanks for having me dik.. As usual i am using #rosetyara

❤❤❤


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SET COMBO ROSE TYARA

Pastinya berbaloi-baloi ❤❤❤


Jom order!!
#agenviprosetyara

Whatsapp +60123877388 @ + 60126167388 #kakliz


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ROSE TYARA FOUNDATION KOD BARU

Belanja sekeping dulu pic duta RT #rosetyara

Make up ni guna rangkaian produk #rt

- RT extra moist moisturiser ( next project)
- RT lovely CC Cream ( next project )
- RT glow foundation ( rose + lily - ready stock)
- RT radiance powder ( ready stock )

Cantik tak botol foundation baru - LILY ..?

Shade lily ni cerah tau.. Ala2 siberia nars 😁

#jomorder #agenvipRT #rosetyara_pusatbandarpuchong


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

CALIT CALIT JELITA

Assalammualaikum..

Selamat pagi..

==================
CALIT CALIT JELITA

"Kagum sangat tengok hasil solekan kebanyakan MUA Celebrity terkenal tanah air.. Nak beli FOUNDATION 0.versea mahal sangat.. Hampir RM 200! Kempunan lah jawapnya.. Mujur ada ROSETYARA GLOW FOUNDATION.. Kini solekan yang flawless tidak lagi mustahil! "

KENAPA ROSETYARA GLOW FD BEST??
✔ Tekstur yang sangat ringan
✔Mudah di sapu dan di cuci
✔ Hasil yang sangat sekata dan tidak bercapuk
✔Mengandungi SPF 30
✔ Tahan lama sehingga 16jam
✔ Mampu menyembunyikan segala cela termasuk parut degil tanpa "concealor"

Cepat dapatkan #rosetyaraglowfoundation

📲 whatsapp/telegram +60123877388 #agenvipRT #rosetyara_pusatbandarpuchong


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LERVE BY ALYAH

Cantiknya lipstik keluaran Datin Alyah ni ❤
Rm30 sahaja!!

Postage RM 6 semenanjung / RM 10 ss.

Whats your FAV Colour??

. 💄 Code 001 Maroon Vogue
. 💄 Code 050 Coral Pink
. 💄 Code 100 Sexy Red
. 💄 Code 150 Nude Bombshell
. 💄 Code 200 Pinky


#hangatkanbibirmu #lerve #lervecosmetics #cosmetics #sayajual #mattelipstick #mattelips #lipstickmatte

Place your order now!! 📲 pm/whatsapp/telegram +60123877388


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS